fbpx

-30% reducere la produsele din categoria "STOFA"

Povestea Nico Claus – Pasiune pentru țesături din 1992

Pășește în universul țesăturilor și al accesoriilor zărit prin lentila magazinului Nico Claus, un spațiu unde te poți lăsa învăluită de țesături și de materiale care au calitate, au vocație, au culoare, au textură și mai ales bun gust, țesături din care cu siguranță vei confecționa piese atât pentru uz casnic, cât și vestimentar, piese și accesorii care vor completa armonios proiectele tale cele mai îndrăznețe!

O promisiune către noi înșine, o gamă variată de țesături, accesorii și materiale textile, multă pasiune și devotament pentru ceea ce facem și proiectul nostru a prins contur. 

Nico Claus reprezintă mai mult decât un magazin online de țesături și accesorii pentru haine sau țesături pentru decorațiuni interioare.

Nico Claus este un spațiu unde poți cocheta cu noțiunile de calitate, diversitate și bun gust, un spațiu destinat tuturor iubitoarelor de materiale, de texturi, de culori, culori ce promit să transmită o poveste și să impună o prezență prin nuanțele lor.

Despre noi

Am pornit la drum în anul 1992. Ne-am învăluit în materiale și ne-am croit brandul din țesături. L-am decorat cu emoții, pasiune și accesorii, iar astăzi, după mai bine de 30 de ani, suntem cea mai mare societate de profil din județ, deținând trei magazine fizice în Cluj-Napoca, iar drumul nostru nu se oprește aici!

Am avut în permanență grijă ca etalonul după care ne ghidăm să corespundă mereu gusturilor clienților noștri. Pentru ca acest lucru să fie cu putiință, am avut mereu grijă ca țesăturile, materialele pe care le comercializăm să se plieze pe cerințele clienților noștri. 

Pe Nicoclaus.ro găsești un catalog cu o mare varietate de țesături, materiale, modele, culori, accesorii, special concepute pentru toate preferințele tale. De la țesături pentru haine, țesături pentru decorațiuni interioare: perdele, draperii, lenjerii pat din bumbac, catifea, mătase, satin, stofă, tafta etc., până la accesorii și aplicații decorative.

În catalogul nostru deținem o selecție dintr-o mare varietate de țesături pe care le poți cumpăra online la metru, precum și categorii diverse și specifice dedicate țesăturilor pentru decorarea casei, țesăturilor pentru confecţionarea îmbrăcămintei, fără a uita de o gamă largă de țesături din bumbac imprimat, crepe pentru rochii, țesături fashion la cel mai bun raport calitate-preț.

Alege din gama noastră largă de produse textile, vânzare țesături la metru, mercerie și produse finite, le poți primi acasă sau le poți ridica direct din magazinele noastre fizice din Cluj-Napoca.

Pentru că evoluăm și ne adaptăm constant la schimbările din sectorul textil, oferim cele mai noi tendințe, pentru a continua să fim un reper pentru cele mai bune țesături pentru casă și îmbrăcăminte, în gustul consumatorului.

În 2022, după identificarea unei nevoi pe piață, și cu intenția de a ajunge la mai multe persoane, a fost lansat magazinul virtual, unde oferim aceleași produse textile și de decor ca în magazinele fizice, și le trimitem acasă în orice loc din România. În plus, pentru a îmbogăți experiența, ne punem la dispoziția ta pentru a te consilia cu privire la orice întrebare pe care o ai.

Avem o gamă largă de țesături naționale, țesături de import, produse de mercerie, țesături pentru perdele, țesături pentru tapițerie, bumbac, dantelă, țesături pentru rochii de mireasă, decor (perne, fețe de masă, șervețele de pânză, albi, perdele, jaluzele și rulouri cu control solar, printre altele).

Căutăm în permanență cele mai recunoscute tendințe textile pentru a satisface nevoile clienților noștri în materie de țesături destinate uzului casnic sau vestimentar.

Ești în căutare de țesături și materiale textile destinate decorațiunilor interioare sau în scop vestimentar?

Descoperă gama variată de produse disponibilă la noi pe site, iar noi îți oferim suportul online de care ai nevoie!
Dacă ești din Cluj-Napoca sau ai un drum prin zonă te invităm să ne cunoști personal în magazinele noastre fizice!

Shopping Cart