-30% reducere la produsele din categoria "STOFA"

Livrare si retur

Livrarea

 

👉 In cat timp ajunge comanda la mine?

Livrarea se realizeaza in termen de 1-3 zile lucratoare, oriunde in tara, de la data confirmarii comenzii,atat fizic de catre curier cat si in locker easybox . Exceptie fac perioadele cu volum foarte mare de comenzi, cum ar fi Black Friday sau perioada Sarbatorilor de iarna.

👉 Care este pretul transportului?

Transportul este GRATUIT pentru comenzile de peste 300 lei. Daca valoarea comenzii este sub 300 lei, se percepe o taxa de transport de 25 lei, indiferent de zona livrarii .Pentru comanda care depaseste 5 kg se percepe o taxa suplimentara de 1,5 lei/ kg.

👉 Cum pot urmari comanda mea?

Dupa procesarea comenzii vei putea sa urmaresti statusul acesteia folosind codul AWB aferent comenzii tale.Taxa de livrare se va adauga la finalizarea comenzii.

👉 Ce se intampla daca se intarzie livrarea?

Livrarea se face la 1-3 zile lucratoare din momentul in care am inmanat coletul curierului. In cazul in care livrarea depaseste aceasta perioada, va rugam sa ne contactati si vom face o solicitare la firma de curierat sa aflam mai multe detalii.

Returul

Vă incurajăm să solicitați MOSTRE GRATUITE din materialele dorite, astfel încât o posibilă comandă să fie în deplină cunoștință cu privire la nuanța și textură. Mostrele se vor trimite prin curier, iar prețul transportului acestor mostre este suportat de către client și este de 25 lei.

1. In conformitate cu OUG 34/2014, in cazul in care nu sunteti multumit/a de produsul primit, aveti posibilitatea de a-l returna in termen de 14 zile calendaristice de la primire. Singurul cost pe care va trebui sa-l suportati este taxa de transport pentru returnarea coletului, cu exceptia cazului in care transportul returului este suportat de catre nicoclaus.ro .

2. Daca ati decis sa returnati integral o comanda, este necesar sa ne comunicati intentia de returnare pe adresa de e-mail contact@nicoclaus.ro in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data livrarii produsului/produselor comandate prin folosirea formularului de retur (atasat in josul paginii DOWNLOAD FISIER )  disponibil pe site sau prin orice alta metoda in scris, din care sa rezulte intentia dumneavoastra neechivoca de a va retrage din contractul la distanta incheiat cu nicoclaus.ro .

3. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare ca in momentul primirii.Nu se accepta retururi pentru produse si materiale spalate, taiate, cusute, decat in situatia in care au un defect de fabricatie care nu a fost observat in momentul expedierii.

4. Pentru restituirea contravalorii produsului returnat, este preferabila transmiterea de catre dumneavoastra a unui cod IBAN corect, in care va vom restitui suma aferenta produsului returnat. Aceasta metoda ne permite sa facem plata returului cat mai repede!

5. Va vom restitui contravaloarea produsului returnat , in maximum 14 zile calendaristice din momentul in care returul dvs. ajunge in depozitul nostru. Restituirea se va efectua, de preferat, si cu acordul prealabil al Dvs., prin transfer bancar.

6. Va punem la dispozitie un formular de retur pe care il puteti utiliza pentru a simplifica procesul de returnare

7. Coletele neridicate sau refuzate de catre client , vor fi marcate in baza de date, astfel nemaiputand primi urmatoarea comanda fara plata in avans a transportului .

Shopping Cart