fbpx

-30% reducere la produsele din categoria "STOFA"

Termeni și condiții

Prezentul document reprezinta un contract de adeziune propus de NICO CLAUS IMPORT EXPORT S.R.L. și care  trebuie sa fie acceptat înainte de crearea unui cont și/sau comandarea oricărui produs de pe site-ul www.nicoclaus.ro. Orice comanda confirmata de client, prin bifarea căsuței – Am luat la cunoștință de Termeni și Condiții și prin apăsarea butonului “Finalizare comanda” reprezinta o acceptare din partea clientului a ofertei NICO CLAUS IMPORT EXPORT S.R.L. în condițiile stipulate de art 9 din Legea comerțului electronic 365/2002. Click-ul pe butonul “Finalizare comanda” reprezinta o semnătură electronica, în sensul art.3 pct.10 din Regulamentul UE 910/2014, părțile acordându-i aceiași valoare juridică cu o semnătură olografa.

 

1. Definiții

www.nicoclaus.ro: Firma NICO CLAUS IMPORT EXPORT S.R.L., având sediul social in  Str.PRIMAVERII, Nr. 10, Bl. D14, Ap. 61 mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, nr. în Registrul Comerțului J12 /4064 /1992 și CUI 2886397, telefon 0735780152, e-mail: contact@nicoclaus.ro

Produs: orice produs care poate fi achiziționat de un client prin intermediul websiteului www.nicoclaus.ro

Client: persoana fizica sau juridica care face o comanda pe siteul www.nicoclaus.ro sau își deschide un cont pe www.nicoclaus.ro

Destinatar: persoana fizica sau juridica la care se va face livrarea produselor comandate pe siteul www.nicoclaus.ro .

Comanda: procesul de achiziționare a unuia sau mai multe produse afișate în websiteul www.nicoclaus.ro , realizata de un client care își dorește ca acel produs sa fie livrat la adresa destinatarului.

 

2. Obiectul și Acceptarea Prezenților Termeni și Condiții

Prezenții Termeni și Condiții reprezintă un contract de vânzare este aplicabil tuturor comenzilor realizate prin intermediul www.nicoclaus.ro . Clientul se obliga sa ia la cunoștința aceste condiții înainte de a realiza o comanda. Toate comenzile implica acceptarea tuturor acestui contract de către client.  Acceptarea prezentului contract de către client se face prin bifarea căsuței “Am luat la cunoștință Termenii și Condițiile” și prin apăsarea butonului “Finalizare comanda”.

www.nicoclaus.ro își rezerva dreptul de a modifica prezentul contract de vânzare în orice moment. Versiunea aplicabila unei comenzi realizate este aceea în vigoare pe www.nicoclaus.ro la momentul la care s-a plasat comanda de către client.

 

3. Disponibilitatea Produselor Afișate

Oferta noastră cu privire la produse și prețul acestora, este valabila atâta vreme cât este afișată pe www.nicoclaus.ro .

În cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit preț, acest aspect va fi specificat în mod clar pe pagina produsului respectiv.

În condițiile în care produsul dorit nu mai este disponibil pe stoc, vă vom oferi opțiunea de a cumpăra un alt produs de o calitate și la preț echivalent cu cele solicitate.

 

4. Produsele Afișate pe Websiteul www.nicoclaus.ro

Fotografiile produselor afișate în www.nicoclaus.ro  au caracter informativ și pot conține accesorii neincluse în pachetele standard. Cu toate acestea, NICO CLAUS IMPORT EXPORT S.R.L. depune toate eforturile, având o obligație de mijloace și în măsura posibilului, pentru ca produsele comandate sa arate exact ca cele afișate în fotografiile produselor afișate online, în particular în privința formei, culorii și specificațiilor, sub rezerva prețului ales de client.

În același timp NICO CLAUS IMPORT EXPORT S.R.L. informează ca pune spre vânzare prin intermediul site-ului sau produse puse la dispoziție de alți producători ori furnizori. Aceștia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor puse la dispoziție pe care sunteți obligat sa nu le încălcați. De asemenea, aceștia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate.

 

5. Prețul Produselor

Preturile prezentate includ toate taxele, inclusiv TVA, însa nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifica în mod expres pe pagina produsului acest lucru.

Preturile prezentate sunt valabile până la revocarea lor, odată cu delistarea lor de pe website-ul public. De asemenea, în cazul în care vorbim despre o campanie promoțională, trebuie sa știți faptul ca prețul produsului, prezentat online, este valabil doar în perioada specificata în site.

În situația afișării unui preț eronat, vom lua toate masurile pentru remedierea erorii cât mai curând posibil.

 

6. Dreptul de Returnare a Produselor

În conformitate cu legislația română, consumatorul are dreptul sa notifice în scris NICO CLAUS IMPORT EXPORT S.R.L. că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Returnarea produselor trebuie să se facă in aceeasi stare in care au fost la primirea comenzii ,consumatorul suportând cheltuielile de expediție conform legilor românești.  În conformitate cu legea română consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor.

 

7. Metoda de Plata a Produselor

Acceptăm plata online și ramburs a comenzilor Dvs. Puteți alege varianta de plată la finalizarea comenzii bifând metoda preferată. Plata online  se face prin procesatorul de plăti Netopia Mobilpay.ro. Detaliile Dvs. personale și de card nu sunt stocate de catre NICO CLAUS IMPORT EXPORT SRL, acestea fiind procesate in siguranță de catre procesatorul de plăți specializat.

 

8. Metoda de Livrare a Produselor

Livrăm produsele oriunde în România prin curier rapid.

Pentru comenzi de minim 300 lei ai transportul gratuit oriunde în România.

 

9.  Anularea Comenzii

O comandă se poate anula până în momentul primirii unui email de confirmare din partea NICO CLAUS IMPORT EXPORT S.R.L. referitor la faptul că a fost procesată.

 

Alte Dispoziții

A.  Newsletter

www.nicoclaus.ro   își rezervă dreptul de a trimite mesaje comerciale referitoare la activitățile sale prin newsletter-ul www.nicoclaus.ro  . Acestea vor fi identificate în mod clar ca provenind de www.nicoclaus.ro  și vor avea posibilitate de de-subscriere gratuită și rapidă.

B. Drepturi de Autor

Întregul conținut al site-ului www.nicoclaus.ro  – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, script-uri, programe și alte opere originale – este proprietatea www.nicoclaus.ro  și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor. Folosirea fără acordul www.nicoclaus.ro  a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

www.nicoclaus.ro  oferă utilizatorului un acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu ii conferă dreptul de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor site- ului www.nicoclaus.ro  ,acordul scris al proprietarului acestuia.

C. Suspendarea accesului

www.nicoclaus.ro  poate, fără orice alta notificare sau formalitate și fără ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la conținutul siteului sau la o parte a acestui conținut.

Orice acces neautorizat la elementele  ne-publice ale site-ului www.nicoclaus.ro  reprezintă infracțiunea de acces fără drept la un sistem informatic și va fi sancționată conform legislației române în vigoare.

D. Schimbări ale site-ului

www.nicoclaus.ro  își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea ,www.nicoclaus.ro  își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

E. Securitate

www.nicoclaus.ro  nu poate să își asume responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de browser-ul dvs. sau probleme de securitate  ale conexiunii dvs de Internet .

 

 10. Rezolvarea Disputelor

Dacă aveți probleme legate de o comandă care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu directorul magazinului la adresa –www.nicoclaus.ro   sau telefonic apelând numărul 0735780152 și cu mențiunea că doriți să discutați cu acesta.

Shopping Cart